Легенда на Юнайтед: Челси има лош трансферен прозорец, на Стърлинг ще му е трудно


Легенда на Юнайтед: Челси има лош трансферен прозорец, на Стърлинг ще му е трудно
Снимка: Getty Images

1523 0

Челси е един от най-активните отбори на пазара това лято, но изглежда, че легендата на Манчестър Юнайтед и настоящ анализатор - Гари Невил, иска да види повече активност от лондончани. Също така британецът смята, че на Рахийм Стърлинг ще му е доста трудно докато свикне с обстановката на "Стамфорд Бридж".

"На Челси ще им бъде трудно през предстоящия сезон, имат доста лош трансферен прозорец до момента, трябват им още доста нови попълнения, за да заздравят някои позиции. Да, Кулибали и Стърлинг са отлични футболисти, но "сините" ще се нуждаят от много повече", заяви Невил за YouTube канала "Overlap"

"Рахийм е страхотен футболист, но ще му бъде доста трудно да свикне в Челси. Той познаваше схемата в Сити отлично, а сега отиде в отбор, който практикува съвсем различен стил на игра, ще ми бъде интересно да видя дали бързо ще се нагоди към философията на Томас Тухел", добави още бившият футболист.

На Рахийм Стърлинг не му беше гарантирано титулярно място за следващия сезон. От "Етихад" решиха да продадат звездата си на Челси. С екипа на "гражданите" той записа 339 мача, в които се отчете със 131 попадения и 95 асистенции. Феновете на "сините", противно на мнението на Невил, ще се надяват новото им попълнение да продължи да впечатлява и в Западен Лондон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Новата управа на Челси е блокирала трансфера на Аспиликуета в Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички