Легенда на Манчестър Юнайтед обясни защо е разочарован от Кристиано Роналдо


Легенда на Манчестър Юнайтед обясни защо е разочарован от Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1928 0

Един от многото легендарни футболисти, играли за Манчестър Юнайтед - Гари Невил, заяви, че е доста разочарован от мегазвездата на "червените дяволи" Кристиано Роналдо.

Настоящият футболен анализатор е останал доста разочарован от начина, по който португалецът се отнася с неуважение към клуба, който го превърна във величието, което е.

"Не мога да разбера защо Кристиано прави така, да, уникален е, но това не му дава правото да се държи по подобен начин. Разочарован съм от факта, че той не даде и едно интервю, в което като да излезе и да обясни създалата се ситуация като нормален човек", категоричен бе бившият бранител в предаването "Friday Night Football".

Много от феновете на "червените дяволи" споделят мнението на Гари Невил и смятат, че португалецът е можел да подходи по-нормално към ситуацията, обяснявайки какво се случва публично, а не да кара привържениците да се чудят какво ще се случи с един от лидерите на техния клуб. Развръзката на тази сага със сигурност е към своя край. Предстои да разберем какво ще се случи с Кристиано Роналдо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ерик тен Хаг недоволен от трансферната политика на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички