Ас на Манчестър Юнайтед се притече на помощ на Кристиано Роналдо


Ас на Манчестър Юнайтед се притече на помощ на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2137 0

Спекулациите около Манчестър Юнайтед и напускането на мегазвездата на отбора Кристиано Роналдо продължават с пълна скорост. Португалецът е критикуван от феновете на "дяволите", а един от неговите съотборници - Хари Магуайър, му се притече на помощ.

Английският защитник заяви, че много добре знае какво е да бъдеш оплюван и застана зад своя именит съотборник.

"Кристиано е уникален играч, за нас е страхотно да бъде наоколо. Зная отлично през какво преминава той в момента, целият този шум около неговото бъдеще надали ще се отрази добре, на когото и да било. Това обаче е нашият спорт, когато печелиш те възпяват, но когато правиш нещо, което не се харесва на масите биваш осъден от медията", заяви Магуайър пред "Sky Sports".

Припомняме, че Хари Магуайър също бе нападан много както и от медията, така и от феновете за слабите си представяния през изминалия сезон. Можем да сме абсолютно сигурни в думите му, че знае през какво преминава Роналдо в момента.

Бъдещето на португалеца продължава да е несигурно. Той пропусна по-голямата част от предсезонната подготовка на Манчестър Юнайтед. Много от феновете на "червените дяволи" чакат с нетърпение да разберат дали ще го видят в игра тази неделя (7 август) срещу Брайтън. А ето какво каза Тен Хаг за това дали Роналдо ще играе в първия кръг на Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички