Легенда на Манчестър Юнайтед: Кой играч не би искал да играе за Юрген Клоп?


Легенда на Манчестър Юнайтед: Кой играч не би искал да играе за Юрген Клоп?
Снимка: Guliver/GettyImages

7315 0

Промяната, която Юрген Клоп направи с английския Ливърпул е видима за всички. "Червените" нямат нищо общо от отбора, който бяха преди шест, седем години, а разликата се видя през миналия сезон, когато мърсисайдци бяха на крачка от титлата в Англия, а също така триумфираха в Шампионска лига.

Голмайстор №1 в историята на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни също похвали немския специалист. Бившият играч на Евертън е бил част от двата най-големи съперника на Ливърпул, но не крие, че в момента всеки един играч би искал да е част от тима от "Анфийлд".

„Юрген е мениджър, за който всеки играч би искал да играе. Очевидно е колко се забавляват играчите под негово ръководство. Срещал съм го само веднъж, но изглежда е страхотен човек. Единствената му грешка е, че води Ливърпул и е успешен. Имам огромен респект към него и към това, което постигна. Не само в Ливърпул, но и в Борусия. Очакват го още добри години във футбола", заяви Рууни.

Юрген Клоп пък загатна, че "червените" могат да направят още един сериозен трансфер в своята защита, като повече по темата може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички