Легенда на Ливърпул смята, че двама от играчите нямат място на "Анфийлд"


Легенда на Ливърпул смята, че двама от играчите нямат място на "Анфийлд"
Снимка: Guliver/GettyImages

5814 0

Легендата на Ливърпул Джон Олдридж смята, че Адам Лалана и Наби Кейта не са играчи, които могат да ти донесат титлата във Висшата лига. Според бившия нападател, който имаше основна заслуга за титлата на "червените" през сезон 1987/88, двамата не са достатъчно добри за отбор, който иска да бъде шампион в края на сезона.

"Ливърпул изгуби точки срещу Уест Хем, но според мен по-големият проблем беше представянето или по-скоро липсата на такова от полузащитниците в тима. Лалана и Кейта не бива да играят заедно никога повече. Те просто не са хора, на които искаш да разчиташ, за да спечелиш титлата", заяви Олдридж.

"Моето първо впечатление за Лалана беше негативно и, макар че той до известна степен ме опроверга в някои мачове, след контузията просто не може да достигне същото ниво. Колкото до Кейта, той все още не може да се приспособи напълно към отбора и се провали в опитите си да покаже качеството, което всички очаквахме от него. Клоп и неговият щаб се борят с всички сили за него, но все още не е показал, че е достатъчно добър за този отбор", заключи Олдридж по адрес на двамата.

Според друг бивш играч на Ливърпул Манчестър Юнайтед има по-добър отбор от мърсисайдци. Вижте кой е той и какво каза в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички