Лампард не си поплюва - тресна глоба на играч на Евертън в първия си ден


Лампард не си поплюва - тресна глоба на играч на Евертън в първия си ден
Снимка: Getty Images

1556 0

Мениджърът на Евертън Франк Лампард вече прилага до краен предел своята строгост, след като застана начело на „карамелите“. Не бяха изминали и 24 часа от официалното назначаване на бившия халф на Челси на „Гуудисън Парк“ и той глоби първи човек в другия отбор от Ливърпул.

По време на периода си в Челси той беше познат като изключително педантичен и строг специалист, като имаше сериозен списък с наказания за футболистите. Това е нещо, което наставникът е пренесъл и на Финч Фарм (бел.ред: тренировъчната база на Евертън), след като иска да подобри дисциплината в отбора в борбата му за спасение в английския футболен елит.

Според британските таблоиди Лампард вече е глобил играч от първия отбор на „карамелите“, след като е пристигнал с чувствително закъснение за срещата на отбора преди тренировъчното занимание.

Новият треньор е казал на футболиста на другия ден да му остави 1000 паунда на неговото бюро, а когато той го сторил, 43-годишният футболист е бил предупреден да внимава и това е било предварителна мярка, след което е върнал парите на футболиста.

Първият мач на Лампард начело на новия му отбор е срещу Брентфорд за ФА Къп. А коя друга легенда на Челси влезе в щаба на англичанина, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички