Лампард даде подробности за изненадващия трансфер на Давид Луис в Арсенал


Лампард даде подробности за изненадващия трансфер на Давид Луис в Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

6479 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард сподели своите очаквания преди официалния си дебют начело на "сините" в неделя. Лондончани гостуват на Манчестър Юнайтед в дербито от първия кръг на Висшата лига, което ще се играе в събота от 18:30 часа българско време.

"Винаги е удоволствие да се играе на "Олд Трафорд", това е невероятен стадион с изключителна история и винаги е труден мач, независимо коя е годината и срещу какъв отбор се изправяш. И двамата със Солскяер сме в подобен етап на развитие донякъде. Хората говорят за Оле и аз мисля, че това е големият му шанс да остави отпечатък върху този отбор, след като имаше този трансферен прозорец и предсезонната подготовка. Аз се опитвам да направя същото, така че мачът ще е оспорван", каза Лампард на днешната си пресконференция.

Легендата на "сините" даде пояснения и върху изненадващия трансфер на Давид Луис в Арсенал в последния ден от трансферния прозорец, като уточни, че бразилският бранител не е обявявал стачка, нито е бил наказан от клуба заради желанието си да премине при "артилеристите". "В тази част на терена имаме достатъчно конкуренция и футболистите ще трябва сами да се преборят за титулярното място", допълни Лампард.

А по какъв начин феновете на Челси "отмъстиха" на Луис за трансфера - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички