Къде да гледаме сблъсъка Ливърпул - Арсенал?


Къде да гледаме сблъсъка Ливърпул - Арсенал?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2257 0

Тази вечер от 21:30 часа българско време Ливърпул посреща Арсенал в едно от двете големи дербита на осминафиналите за Купата на Лигата. Двубоят ще бъде излъчен пряко по Диема Спорт, като можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg

Мърсисайдци определено влизат в мача като фаворит след победата през уикенда над Тотнъм и продължаването на успешното представяне във Висшата лига, където от 10 двубоя имат 9 победи и едно равенство. Тук възниква въпроса обаче до каква степен Юрген Клоп ще обърне внимание на този турнир.

"Червените" имат и без това тежка програма с непрестанния цикъл от мачове в Англия и в Европа. Много е вероятно германският наставник да даде почивка на голяма част от титулярите си, което, пък, ще отвори вратите за успех в полза на Арсенал.

"Артилеристите" разочароват своите привърженици в последно време, като последно изпуснаха 2 гола аванс срещу Кристъл Палас и двата отбора прибраха по точка от мача. Унай Емери и неговите възпитаници трябва да се реваншират пред феновете си, а евентуален успех над водача във Висшата лига би било някакво начало.

Още повече, че за "топчиите" Карабао Къп е прекрасен шанс за трофей през сезона, защото, за разлика от Ливърпул, не са фаворити в по-престижните надпревари. Освен слабата форма, Арсенал има и друг проблем - в съблекалнята напрежението е огромно. Предстои да се види как ще се процедира с капитана Гранит Джака, който влезе в пререкания с привържениците. Той бе изваден от групата за тазвечершния двубой, а някои на Острова вече изразиха мнение, че времето му клуба е приключило.

А подробности за скандала между Джака и феновете на Арсенал, както и ВИДЕО от ситуацията и реакциите на швейцареца - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички