Къде да гледаме двубоя Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед от ФА Къп?


Къде да гледаме двубоя Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед от ФА Къп?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1814 0

Тази вечер от 19:31 Манчестър Юнайтед гостува на Уулвърхемптън в двубой от ФА Къп. Преди година двата тима се срещнаха на четвъртфиналите на турнира, а победител с 2:1 бе домакинът Уулвс.

"Вълците" се намират в страхотна форма, но това не може да се каже за "червените дяволи", които продължават с колебливите си изяви. Само преди броени дни загубиха от Арсенал и сега нямат право на повече грешки пред своите фенове. Двубоят може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на Diema Sport 2.

От 4 двубоя Оле Гунар Солскяер все още няма победа срещу този съперник. "Това ще бъде четвъртият път, в който се изправям срещу тях, и все още нямаме победа. Трудно място за гостуване. Ливърпул загуби тук миналия сезон, а Манчестър Сити отстъпи съвсем наскоро. Те разполагат с добри играчи, добър мениджър, който успя да наложи своята философия. Тимът може да сменя различни схеми – 3-5-2 или 3-4-3, като са отлично запознати с всеки един детайл… чака ни трудна вечер. Трябва да си заслужим успеха. Нуждаем се от позитивна реакция след поражението от Арсенал“, заяви той преди двубоя.

А към кои играчи поглежда Юнайтед на трансферния пазар, след като изпусна Холанд - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички