Куман разкри за какво съжалява по време на престоя си в Евертън


Куман разкри за какво съжалява по време на престоя си в Евертън

1380 0

Вече бившият мениджър на Евертън Роналд Куман коментира причините довели до неговото уволнение от поста. 54-годишният наставник бе освободен в понеделник, ден след тежката домакинска загуба с 2:5 от Арсенал във Висшата лига.

В интервю за холандската телевизия Voetbal International специалистът призна, че липсата на централен нападател в състава е била сред основните причини за слабите изяви на „карамелите“ от началото на сезона. След като през лятото се разделиха с основния си голмайстор Ромелу Лукаку, който премина в Манчестър Юнайтед, мърсисайдци така и не успяха да намерят негов заместник, като се провалиха в опита да привлекат нападателя на Арсенал Оливие Жиру.

„Трансферът на Оливие Жиру бе почти финализиран, но в крайна сметка се провали. Ако се бе осъществил, то това щеше да е перфектно за нас. В последния момент обаче той реши, че предпочита да остане в Лондон. Определено това бе тежък момент за нас, тъй като едва ли можехме да намерим по-добър нападател. Лукаку бе много важен за нас, не само заради головете си, но и заради начина му на игра – директен, с мощ и бързина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички