Край на сагата! Тотнъм уволни Маурисио Почетино


Край на сагата! Тотнъм уволни Маурисио Почетино
Снимка: Guliver/GettyImages

4744 0

Финалистът в Шампионска лига Тотнъм взе решението да се раздели със своя наставник Маурисио Почетино. Това обяви президентът на "шпорите" Даниел Леви. Аржентинският специалист напуска клуба след петгодишен престой.

Бившият наставник на Саутхемптън бе назначен за треньор през май 2014-а, като за този период успя да изкачи "белите" до исторически висоти. През последните няколко сезона Тотнъм неизменно се класираше в топ 4 на Висшата лига, а през миналата кампания достигна и до финал в Шампионска лига.

Разочароващите резултати на старта на новия сезон обаче принудиха ръководството да извърши треньорската рокада. "Беше изключително тежко да предприемем такава промяна", бяха първите думи на Даниел Леви.

"Това не е решение, което е взето с лека ръка и набързо. За съжаление вътрешните резултати в края на миналия и началото на този сезон са твърде разочароващи", поясни Леви, като добави, че решението е взето за доброто на клуба.

А кой треньор е фаворит за заместник на Почетино в Тотнъм - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички