Тотнъм набеляза заместник на Почетино


Тотнъм набеляза заместник на Почетино
Снимка: Guliver/GettyImages

2497 0

Шефовете на Тотнъм вече гледат към бъдещето на треньорския пост при „шпорите“. Като основен кандидат да замени Маурисио Почетино в Северен Лондон за момента изглежда наставникът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман.

Аржентинският треньор е под сериозно напрежение след серията от слаби резултати, в които Тотнъм спечелиха едва 3 от първите си 12 мача в първенството. „Шпорите“ са вече на 11 точки зад намиращия се на 4-то място Манчестър Сити, а същевременно загубиха в Шампионската лига с катастрофалното 2:7 от Байерн Мюнхен и бяха елиминирани от Карабао Къп от Колчестър. От своя страна, Нагелсман показва все по-сериозно израстване като наставник и резултатите говорят за това. 32-годишният специалист класира Хофенхайм в Шампионската лига, като завърши в топ 4 в два поредни сезона. През настоящата кампания Нагелсман застана начело на РБ Лайпциг, като тимът се наслаждава на отличен старт на сезона в Бундеслигата и в момента се намира на второто място в класирането.

Ако искат да подпишат с Нагелсман обаче, Тотнъм ще трябва да се преборят с много сериозна конкуренция. От Байерн Мюнхен харесват много наставника, като има вариант да потърсят точно него за постоянен мениджър след края на сезона. Манчестър Юнайтед също е един от тимовете, които следят ситуацията с Нагелсман. А ето какво се случи на срещата между Почетино и президента на Тотнъм Даниел Леви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички