Кошмарът няма край: Още един бранител на Ливърпул се контузи


Кошмарът няма край: Още един бранител на Ливърпул се контузи
Снимка: Getty Images/Guliver

1627 0

Още един бранител на Ливърпул, изглежда, се е контузил. Става въпрос за 19-годишния Рис Уилямс, който в последните мачове често се появяваше в игра за мърсисайдци, за да запълва зейналите дупки в центъра на отбраната след контузиите на Върджил ван Дайк, Фабиньо, Джо Гомес, а и Жоел Матип, който вече е възстановен.

Уилямс изпитал болки в областта на бедрото по време на лагера на младежкия национален отбор на Англия, заради което е бил освободен да се прибере в Ливърпул. Тази мярка е по-скоро превантивна, за да се избегне още една сериозна контузия за бранител на английския шампион.

Въпреки това не е ясно дали Рис Уилямс ще бъде готов за двубоя с Лестър във Висшата лига идния уикенд. Очаква се в отбрана за Ливърпул да започнат Жоел Матип и Натаниел Филипс. Филипс обаче няма картотека за Шампионска лига, така че за следващата седмица Юрген Клоп ще трябва да използва друг партньор на Матип в отбрана.

Въпреки всички контузии ръководството на Ливърпул не възнамерява да привлича нов бранител през зимата (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички