Конте: В Англия има шест или седем отбора, които могат да спечелят първенството


Конте: В Англия има шест или седем отбора, които могат да спечелят първенството
Снимка: Getty Images/Guliver

1006 0

"Челси вече не е този отбор, който претърпя поражения от Ливърпул и Арсенал в началото на сезона", заяви мениджърът на "сините" Антонио Конте след победата над лондонския конкурент Тотнъм с 2:1.

Челси записа седмата си поредна победа в първенството и се върна на първото място, изпреварвайки Ливърпул с една точка. 

"Предстоеше ни сериозно изпитание, тъй като съперникът ни бе в добра форма и демонстрираше великолепно организирана игра. Те започнаха по-добре от нас, като ни оказваха натиск при загуба на топката и поддържаха висока интензивност. Успяха да отбележат великолепен гол, но ми хареса как ние реагирахме на него. Педро със страхотен удар ни върна в играта и този гол ни вдъхна увереност", направи анализ мениджърът. 

"През второто полувреме използвахме ситуация, каквато нямахме преди почивката. Така записахме важна победа в дербито, която винаги предизвиква особени чувства. Сега всичките ни мисли ще бъдат насочени към предстоящия ни двубой срещу още един от лидерите в шампионата (Манчестър Сити). В момента не сме този отбор, който загуби от Арсенал и Ливърпул.

Променихме се и съм доволен от отбора като цяло. Работим много и се наслаждаваме от резултатите от свършеното на терена. В мач от такова ниво не може да доминираш през всичките 90 минути, но когато спечелиш, чувствата са неописуеми. Да говорим за титлата е твърде рано, шампионатът е много труден. В Англия има шест или седем отбора, които могат да спечелят първенството", заключи Конте./БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички