Конте с джентълменско изказване на раздяла с Челси


Конте с джентълменско изказване на раздяла с Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1171 0

Бившият мениджър на Челси Антонио Конте благодари на всички, свързани с клуба, след като бе освободен от поста си в края на миналата седмица и заменен от Маурицио Сари. Конте спечели два трофея в двете си години на "Стамфорд Бридж", но това не бе достатъчно, за да продължи да води лондончани.

"Искам да благодаря на всичките си приятели в Челси за здравата им работа и подкрепата през последните две години, която ни помогна да спечелим титлата във Висшата лига и ФА Къп. Благодаря на играчите за техния талант и всеотдайност, за мен бе удоволствие да работя с вас ежедневно. Насладих се на времето си в Лондон и Англия и искам да благодаря на феновете на Челси, които бяха невероятни към мен и семейството ми. Те завинаги ще останат в сърцето ми", сподели Конте.

"Създадох много спомени в Челси, които ще взема със себе си при следващото ми предизвикателство", допълни италианският специалист. Все още не е ясно къде ще продължи Конте кариерата си и дали ще си вземе почивка, преди отново да поеме някой отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички