Челси отказва да продаде Азар на Реал Мадрид


Челси отказва да продаде Азар на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/Getty Images

1652 0

Ръководството на Реал Мадрид е близо до осъществяването на двоен трансфер от състава на Челси през това лято. Новият наставник на отбора Хулен Лопетеги проявява интерес към вратаря на "сините" Тибо Куртоа и звездата на отбора Еден Азар.

Изглежда обаче от щаба на Челси не са съгласни с плановете на "белия балет, особено по отношение на футболиста с номер 10. Азар има две оставащи години от своя договор с отбора от Лондон, което означава, че шансът да бъде закупен е минимален и това може да се случи при много висока трансферна сума.

Белгиецът на няколко пъти се опита да намекне, че кариерата му като футболист на Челси скоро ще приключи и желае да продължи в редиците на "белите" от Мадрид. Въпреки това, високата цена, която се очаква да бъде поставена на нападателя, може да попречи на европейските шампиони да го привлекат.

Преговарянето с отбора на Челси никога не е била лесна задача, а силното представяне на белгиеца на изминалия Мондиал допълнително ще оскъпи цената му. Възможно е собственикът на клуба Роман Абрамович да откаже да продаде своя играч през това лято независимо от сумата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички