Конте разкри кога е решил да разкара Коща от Челси


Конте разкри кога е решил да разкара Коща от Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

1389 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте направи изявление днес, в което разкри, че е взел решение да продаде нападателя Диего Коща още през януари тази година. Според изданията в Англия отношенията между двамата се обтегнали в края на 2016 година, когато испанецът заявил, че иска да бъде продаден в китайския Тианджин Куанджан. 

Малко след това той бе изваден от групата на "сините" за срещата с Лестър, а по-късно бе върнат, като през сезона вкара 20 гола, за да помогне на лондончани да спечелят титлата на Острова. Едва ли има сила, която да накара Конте да размисли в момента и да остави тарана в Челси, като по всяка вероятност той ще се върне в Атлетико Мадрид. Челси пък е все по-близко до привличането на Алваро Мората, като "сините" и Реал Мадрид вече са стигнали до договорка за трансферната сума.

В момента лондонският тим е на подготвителен лагер в Азия, където в неделя ще срещне градския съперник Арсенал, но роденията в Бразилия нападател не бе взет с тима.

"Не обичам да говоря за играчи, които не са на подготвителния лагер с отбора. Това, което мога да ви кажа е, че през януари вече всичко беше ясно. Коща знаеше, че ще си тръгне, аз го знаех, клубът го знаеше, агентите му също. За мен този случай е приключен", заяви Конте.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички