Конте: Не знам дали може да говорим за титлата


Конте: Не знам дали може да говорим за титлата
Снимка: Gulliver/GettyImages

1088 0

"Мотивирани сме да се борим докрай. Не знам дали може да говорим за титлата, защото там всичко зависи от Манчестър Сити, който е в невероятна серия. С останалите отбори обаче сме длъжни да останем в битката. Има голяма мотивация, защото са заложени местата в Шампионска лига за следващата кампания", сподели мениджърът на Челси Антионио Конте.

Вчера „сините“ се наложиха с 2:0 над Брайтън в среща от коледния 20-ти кръг на Висшата лига. "Искаме да подобрим играта си. Не стартирахме добре през този сезон, но искаме да израснем и да сме гордеем с представянето си. Искахме да спечелим този мач, защото беше много важно за нас да започнем втората част на сезона с победа. Справяме се много добре, но трябва да продължим по този начин“, обобщи италианският специалист.

На този етап лондонският клуб заема трето място в класирането с актив от 42 точки, изоставайки на 12 пункта от лидера Манчестър Сити. Днес от 21:45 часа българско време „гражданите“ гостуват на Нюкасъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички