Кой е най-подходящият заместник, ако Антонио Конте напусне Челси


Кой е най-подходящият заместник, ако Антонио Конте напусне Челси

1553 0

Проблемите между мениджърът на Челси Антонио Конте и ръководството на тима е тема, която се коментира вече повече от половин година. В течение на сезона медии на Острова споделиха, че вече всичко е решено и през идното лято италианецът ще напусне "Стамфорд Бридж".

"Sky Sports" излъчва вечерно предаване, в което на гости бе бившият играч на Ливърпул Крейг Белъми. Според него, най-подходящият замесник за Конте ще бъде Брендън Роджърс.

"Ако аз бях собственик на Челси и по нищо не личи, че отношенията ми с мениджъра Антонио Конте са от най-добрите, то той би трябвало да напусне поста си през лятото.

И ако аз, начело на Челси, съм изхарчил пари за толкова много млади играчи, ще искам да ги видя в първия отбор. Според мен няма мениджър, който може да се справи по-добре с това от Брендън Роджърс. Той играе хубав футбол, атрактивен футбол и това ще удовлетвори Абрамович. 

Той вече има опит в работата, за това може да отиде в Челси и да донесе голям успех на тима", коментира бившият стрелец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички