Конте: Да спечелиш в Англия не е никак лесно, сега имаме още една цел


Конте: Да спечелиш в Англия не е никак лесно, сега имаме още една цел
Снимка: Getty Images/Gulliver

1061 0

„Мисля, че сега е много важно да се насладим на този момент и да празнуваме победата”, заяви мениджърът на Челси Антонио Конте след победата над Уест Бромич с 1:0, която осигури шампионската титла на „сините” във Висшата лига.

"Да спечелиш в Англия не е никак лесно. Тази титла е от изключително значение за мен и играчите, защото миналия сезон беше тежък за нас. Година по-късно да празнуваме шампионската титла във Висшата лига, където има големи, големи отбори, с уникални футболисти и страхотни мениджъри е невероятен момент.

Това е страхотно постижение за момчетата ми и искам да им благодаря за това, че бяха толкова отдадени и не спираха да се трудят. След тази победа трябва да са много щастливи", сподели италианският специалист.

"Мисля, че имаме още една цел, която да се опитаме да достигнем, защото работихме много усилено, за да стигнем до финала на ФА Къп. След това е важно да се подготвим по правилния начин за следващия сезон", заключи Конте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички