Компани: Не ни е страх от Барселона


Компани: Не ни е страх от Барселона

1403 0

Футболистът на Манчестър Сити Венсан Компани е уверен, че неговият тим има шанс да острани Барселона в Шампионската лига. "Гражданите" посрещат Барселона в осминафинален двубой, а мачът ще се играе утре на стадион "Етихад" в Манчестър.

Компани сподели впечатленията си за предстоящия съперник на Манчестър Сити в Шампионската лига:

"Те са специален отбор със специални играчи. Имат повече футболисти от всеки друг тим в света, които могат да решават срещите само с едно докосване на топката. Но аз съм тук, именно заради такива мачове. Това е всичко, което искам."

Относно предстоящият сблъсък белгийският национал заяви: "Следващият мач е един от тези, в които ако имаш ден, може да бъде специален. Ние трябва да се подготвим добре и мисля, че всеки е готов за мача. Не ни е страх от тях. Не стигаш до тук, ако се плашиш от нападателите. Няма нищо, което да ни притеснява, просто целият отбор трябва да е на високо ниво."

"Гражданите" се представят убедително в последните си двубои във Виспата лига. Те записаха две категорични победи - с 4:1 над Стоук Сити и с 5:0 над Нюкасъл. Английският шампион обаче изостава на пет точки от лидера във временното класиране Челси.

Въпреки това, Компани е оптимист, че "гражданите" могат да се борят и за двете отличия.

"Историята на този клуб показва, че в последните шест години ние прогресираме. Въпрос на време е.", сподели футболистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички