Коя е Клаудия? Кралицата на туърка, която превзе сърцето на новата звезда на Арсенал Якуб Кивиор (ВИДЕО)


Коя е Клаудия? Кралицата на туърка, която превзе сърцето на новата звезда на Арсенал Якуб Кивиор (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

3541 0

Новата звезда на Арсенал - Якуб Кивиор, освен на огромна стъпка в правилната посока в кариерата си, отдавна се радва на такава и що се отнася до любовния си живот.

22-годишният състезател на "артилеристите" може да се похвали с половинка, която ще хваща окото както на привържениците на "артилеристите", така и на всички останали. Жената до таланта може да се похвали с интересна история за себе си.

Клаудиа Ковалчик, която е бивш шампион по туърк, е значително по-голяма от младока. 30-годишната танцьорка печели приза "Кралица на туърка" в Германия през 2017-а година. Сексапилната полякиня стига и до полуфиналите на Европейското първенство през 2018-а година.

Клаудия определено има какво да даде на "червените" запалянковци, които могат да "плакнат окото" в социалните ѝ мрежи, където тя изобщо не изглежда срамежлива.

Полякинята има повече от 63 хиляди последователи в Инстаграм и редовно качва публикации как танцува с прелестите си. Освен това, тя притежава собствен бранд за дрехи, който изглежда все още недоразвит, предвид факта, че има едва 1000 последователи.

Самата тя изрази задоволството от постижението на приятеля ѝ, който подписа с лидера в класирането във Висшата лига. Пред своите последователи тя сподели "Лондон, готова съм" като претка към новото приключение в живота на двамата.

Двойката посети "Емирейтс", за да изгледа победата на "артилеристите" над Манчестър Юнайтед с 3:2 в неделя. Кивиор подписа договор със срок от 5 години с лондончани.

Ето какво умее, що се отнася до танци, Клаудиа (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички