Кой ще ги даде? Челси поиска изумителна такса за наем на Ромелу Лукаку


Кой ще ги даде? Челси поиска изумителна такса за наем на Ромелу Лукаку
Снимка: Getty Images

1297 0

Ръководството на Челси желае впечатляваща сума, за да отдаде под наем Ромелу Лукаку. "Сините" са пожелали между 8 и 10 милиона паунда за предоставяне правата на 30-годишния нападател в рамките на новия сезон.

Кандидатите

Това информира "The Daily Telegraph". Изданието споделя, че лондончани се опитват да разкарат тарана преди края на летния трансферен прозорец, но не и без да приберат сериозни пари за него.

Английският колос не предявява интерес да го продаде окончателно. Най-сериозни кандидати за подписа на белгиеца са Рома, Тотнъм и Ювентус. Римските "вълци" са стъпка пред останалите, насрочвайки дата за преговори в събота (26.08).

Условията

Италианският клуб ще трябва да заплати желаната от "сините" сума. Освен това, Челси не се ангажира с процент от месечното възнаграждение на нападателя. То ще трябва да бъда напълно подсигурено от новия му тим.

Самият Лукаку от своя страна ще трябва да занижи изискванията си, ако иска да играе футбол през новата кампания. От малко над 10 милиона паунда, които получава в момента, белгиецът ще трябва да се задоволи с около 7.

Междувременно Рома официално се подсили с друг централен нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички