Кой играч Анри боцна с пръст, за да се увери, че е истински?


Кой играч Анри боцна с пръст, за да се увери, че е истински?
Снимка: Getty Images/Guliver

2987 0

Бившата звезда на Франция и Арсенал Тиери Анри изрази мнение, че сънародникът му от Челси Нголо Канте заслужава наградата за най-добър футболист във Висшата лига.

"Миналата седмица бях на тренировъчната база на Челси, за да се видя с Азар и видях скитащия се из съблекалнята Канте. Отидох при него, тикнах пръст в гърдите му и му казах: "Аз трябваше да направя това, за да се убедя, че ти си истински. Ти наистина си истински!". В отговор той се разсмя", сподели Анри, цитиран от "The Sun".

"Не виждам причина да не дадат приза за най-добър играч на сезона в първенството на Канте, въпреки че всичко ще зависи от гласуването. Има много достойни претенденти: Ибрахимович, Санчес, Лукаку, Мане, Кейн, Али или Де Брюин. Обикновено такива играчи като Канте ги лишават от внимание. Въпреки това Н'Голо е толкова специален, че трудно ще го пропуснеш. Да чувстваш опасността, да избираш и пресичаш топката - това е изкуство. Хората са склонни да забелязват само лудите голове на Азар, но работата не е само в тях, а и в това, което Канте прави на терена", допълва французинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички