Кой е виновен за загубата на Ливърпул от Манчестър Юнайтед? Ван Дайк е категоричен


Кой е виновен за загубата на Ливърпул от Манчестър Юнайтед? Ван Дайк е категоричен
Снимка: GettyImages

20298 0

Ливърпул бе изхвърлен от Манчестър Юнайтед в най-стария футболен турнир - ФА Къп. Сблъскаха се най-успешните отбори в Англия, а мечтата на Юрген Клоп да завърши последния си сезон на "Анфийлд" с четири трофея бе прекършена.

Двата отбора си спретнаха зрелищен сблъсък, а мърсисайдци определено могат да съжаляват за резултата, след като изиграха изключително силно второ полувреме, но получиха изравнителен гол към края на редовното време. След това поведоха и в продълженията, но допуснаха пълен обрат.

Ван Дайк с коментар след драматичната загуба на Ливърпул от Манчестър Юнайтед

Какво каза Ван Дайк след загубата от Манчестър Юнайтед?

След поражението капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк бе категоричен, че единствените, които са виновни за случилото се, са самите те. Все пак допълни, че след паузата за националните отбори трябва да дадат всичко от себе си.

Още: Юрген Клоп даде още подробности за ранното си решение да напусне Ливърпул

"Можем да виним само себе си, особено след като бяхме толкова добри до момента през този сезон. Време е за националните отбори, а след това се завръщаме, за да дадем всичко, което имаме" - написа Ван Дайк в личния си профил в социалната мрежа Instagram и прикачи две снимки от срещата. След двубоя пък Юрген Клоп остана притеснен за 3-ма футболисти на Ливърпул.

"Малко тъп въпрос" ядоса Юрген Клоп - треньорът на Ливърпул прекрати интервю след 3:4 срещу Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички