Кога ще се върнат феновете по стадионите в Англия?


Кога ще се върнат феновете по стадионите в Англия?
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1024 0

Доста по-обнадеждаващи новини се съобщават на Острова относно завръщането на феновете по трибуните за двубоите от Висшата лига. Според 6-месечния план на Борис Джонсън това може да се случи още през октомври, а не чак през 2021 година, каквито твърдения имаше.

Според Mirror планът е от 50 страници, като има 5 точки в него, начертани от министър-председателя, за да може страната да се върне малко по-малко към нормален начин живот след пандемията. И връщането на феновете по стадионите е част от тези 5 точки, заедно с отварянето на фитнесите. Всичко това ще се случи, ако няма втора вълна от коронавируса.

В понеделник клубовете от Висшата лига ще има видеоконферентна връзка, на която ще бъде гласуван изготвеният план за рестар на шампионата. Той включва подновяване на тренировките на 18 май и първи мачове на 12 юни. Сезонът трябва да приключи в края на юли. А каква добра новина за излъчването на мачовете се готви - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички