Клоп засипа с похвали Моуриньо преди дербито


Клоп засипа с похвали Моуриньо преди дербито
Снимка: Getty Images/Guliver

1268 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи Жозе Моуриньо като един от най-добрите треньори в света. Манчестър Юнайтед и Ливърпул играят в неделя (15 януари) от 18 часа.

"Той е сред най-добрите и това не е новина. Двамата с него винаги горим в играта, защото искаме да постигаме резултати и да печелим точки", заяви Клоп.

"Миналата година трябваше да изляза за първи път на "Олд Трафорд" и беше напрегнато с много хубава атмосфера. Тази сутрин се събудих и си казах, че денят е чудесен, защото остават само два дни до мача”, коментира още той.

Относно състоянието на Фелипе Коутиньо, Жоел Матип и капитана Джордан Хендерсън: „Трябва да изчакаме, за да видим как ще се чувстват те, след като подновиха пълноценни тренировки в четвъртък. Ще бъде добре те да се върнат в строя, ако успеят.”

"Пасовете ни трябва да са по-бързи, да ги правим по-рано, а и други подобни неща. Трябва да създаваме повече ситуации, но преди гостуване на Манчестър Юнайтед не мисля, че трябва да се фокусираме върху това как можем да доминираме. По-скоро трябва да се замислим за други неща".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички