Клоп за трансфера на Коутиньо: Утре ще преследват друго прасе от кошарата


Клоп за трансфера на Коутиньо: Утре ще преследват друго прасе от кошарата
Снимка: Gulliver/GettyImages

3131 0

Мениджърът на английския Ливърпул Юрген Клоп посъветва играчите си да не мислят за трансферния прозорец и главно за спекулациите около напускането на Филипе Коутиньо. Бразилецът почти сигурно ще напусне "Анфийлд", за да премине в Барселона.

Клоп коментира, че подобни спекулации са нормални и се появяват в пресата преди, по време и след трансферните прозорци през зимата и лятото.

"По някой път играч е в средата на подобна история. Или някое от момчетата седи в съблекалнята до играч, който е забъркан в подобна история. Тези момчета са свикнали с това още от ранна възраст. 

Мен не ме притесняват подобни писания в медиите. Това не е история от вчера или днес. Слушаме за нея от лятото. За моите момчета обаче е важно да се концентрират върху мача с Евертън, а не да мислят за Коутиньо.

Това е футболът. Като свърши една трансферна сага, започва друга. Утре ще преследват друго прасе в кошарата. Това е германски израз. Моята най-голяма задача е да подготвя играчите за следващия мач. Това е моята първа задача. Всичко друго са спекулации, докато няма сделка черно на бяло", коментира Клоп пред "The Express".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички