Клоп: Ван Дайк ще играе утре, не съм сигурен за Салах и Робъртсън


Клоп: Ван Дайк ще играе утре, не съм сигурен за Салах и Робъртсън
Снимка: Getty Images/Gulliver

1311 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп коментира контузиите в тима на Ливърпул преди утрешния сблъсък срещу Кристъл Палас от Премиър лийг. Немският специалист потвърди, че Върджил ван Дайк е на линия за двубоя на „Селхърст Парк“, но други от контузените като Мохамед Салах и Анди Робъртсън ще минат късни фитнес тестове, за да се види тяхното състояние.

Ван Дайк не игра за Холандия при победата на „лалетата“ с 5:0 срещу Естония във вторник. Мо Салах и Робъртсън също не успяха да вземат участие в мачовете на респективните си национални отбори заради травми. В допълнение към контузените, Клоп добави, че Алисон Бекер, Роберто Фирмино, Фабиньо и Джорджиньо Вайналдум са се върнали късно от лагерите на националните си тимове и все още не се знае дали всички от тях ще бъдат на разположение. Друг от играчите в лазарета Джердан Шакири пък вече тренира с тима и скоро отново ще може да играе за първия тим.

Програмата на Ливърпул показва, че те ще изиграят 12 срещи между утре и 2-ри януари, като двубоите могат да станат дори 13, ако „мърсисайдци“ се класират за финала на Световното клубно първенство. Юрген Клоп ще трябва да раздели състава си на две в средата на декември, след като на 17-ти декември Ливърпул играят с Астън Вила в мач от четвъртфиналите на Карабао Къп, а ден по-късно имат среща от Световното клубно първенство. А вижте на кой стадион Юрген Клоп най-много мрази да гостува.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички