Клоп в конфронтация със свой вратар: Ако не си доволен, ми го заяви в очите!


Клоп в конфронтация със свой вратар: Ако не си доволен, ми го заяви в очите!
Снимка: Getty Images/Guliver

2870 0

Селекционерът на Ливърпул Юрген Клоп остана крайно недоволен от постъпката на резервния вратар на "червените" Симон Миньоле, който изрази своето желание да напусне отбора пред белгийска медия.

Стражът не получи разрешение да напусне отбора през това лято, като по всяка вероятност ще играе дублираща роля на новодошлия Алисон Бекер. Коментарите на Миньоле обаче подразниха немския специалист, който смята, че подобни изявления в медиите само могат да навредят.

Вместо това, Клоп е на мнение, че Миньоле трябва да се обърне лично към него, ако не се чувства щастлив на "Анфийлд". Напускането на Лорис Кариус, който бе изпратен за 2 сезона под наем в Бешикташ, бе сред причините Миньоле също да поиска трансфер далеч от Ливърпул.

"Да обсъждаш личните си проблеми пред медиите никога не е било от полза. Винаги е по-добре да се дискутират подобни ситуации между треньор и играч - и аз съм голям привърженик на този вид комуникация", заяви Клоп.

"Миньоле е професионалист, страхотен вратар и естествено, че няма да е щастлив с това да бъде втори избор - затова е и в отбора. Винаги е по-добре да говориш с мен директно, от колкото чрез медиите", отговори категорично немският специалист.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички