Клоп разкрива за причините, заради които взима Мо Салах в Ливърпул


Клоп разкрива за причините, заради които взима Мо Салах в Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

2177 0

През лятото Ливърпул направи страхотен трансфер, след като взе Мохамед Салах от Рома. По-късно в хода на сезона мениджърът Юрген Клоп разкрива, че играчът пасва идеално на тима и е разбрал това още преди да подпишат договора. Германецът разкрива, че тогава са имали разговор, в който египтянинът го е впечатлил. Клоп разкрива още, че Салах е човек, който пасва идеално на града, както и на клуба, който той се опитва да изгради.

В интервю за "The Guardian" мениджърът на "червените" разкрива за 3-часовия разговор, който двамата имат преди да стане ясно, че сделката ще се осъществи.

"Обичам да се срещам с играчите преди да подпиша с тях. Почти винаги става така. Тогава взимам и окончателното си решение, защото усещам, когато един човек е добре настроен и готов да работи с нас.

Разговорът с Мо бе фантастичен. Той говори свободно, не се притеснява, винаги е усмихнат. Има странни къдрици, но е страхотно момче. Освен това изглежда и говори като много по-зрял. В паспорта му видях, че е на 24 и не можах да повярвам. Говорихме си три часа, когато се видяхме за първи път. Темите на разговор бяхме различни - от моето семейство, до неговото семейство, а накрая разбрахме, че работата ни ще е успешна", споделя Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички