Клоп призна: Салах и Фирмино може и да не играят срещу Манчестър Сити


Клоп призна: Салах и Фирмино може и да не играят срещу Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

7428 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че все още не е сигурен дали двете големи звезди на тима - Мохамед Салах и Роберто Фирмино, ще стартират в мача срещу Манчестър Сити за "Къмюнити Шийлд" в неделя. Германецът заяви след победата над Олимпик Лион, че решението за Салах и Фирмино зависи от тренировките в следващите дни.

 

"Трябва да видим как ще реагират в следващите дни. В момента тренировките вече не са толкова интензивни, а са посветени на детайлите. Трябва да се подготвим за този двубой. Мач срещу Манчестър Сити е по-различен от всички останали. Трябва да играем много по-добре, отколкото срещу Лион, за да имаме шанс срещу Сити. 
Дали Салах и Фирмино ще започнат? Няма да кажа, че със стопроцентова сигурност няма да стартират. Има шанс да играят",

"Първо трябва да видим как ще реагират в следващите дни. Тренировките вече не са толкова интензивни, а са посветени на детайлите в играта. Трябва да се подготвим за този двубой. Мач срещу Манчестър Сити е по-различен от всички останали. Трябва да играем много по-добре, отколкото срещу Лион, за да имаме шанс срещу Сити", смята Клоп.

На въпрос дали Салах и Фирмино ще започнат мача, Клоп отговори: "Не мога да кажа, че на 100% няма да стартират. Има шанс да играят." Както е известно, третото лице в атаката на Ливърпул Садио Мане със сигурност няма да играе срещу Сити, тъй като все още не се е завърнал към тренировки с отбора след ангажиментите му с националния отбор на Сенегал.

Междувременно ФИФА обяви десетте номинирани футболисти за приза "The Best", а сред тях се забелязва мърсисайдска доминация. Кои играчи на "червените" попаднаха в призовия топ 10 - вижте тук.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички