Клоп призна: Планът беше да играем емоционален футбол


Клоп призна: Планът беше да играем емоционален футбол
Снимка: Guliver/GettyImages

1207 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че планът на неговия отбор е бил да играе емоционален футбол, зареждан от пълните трибуни на "Анфийлд" по време на сблъсъка срещу Виляреал от полуфиналите в Лига Европа.

След загуба с 0:1 на "Ел Мадригал" мърсисайдци се нуждаеха от успех с 2 гола разлика, за да продължат към финала в Базел. Това беше осъществено, след като Ливърпул удари своя съперник с 3:0 и зарадва милионите фенове на тима.

ВИДЕО: Невероятната емоция на "Анфийлд" през очите на Клоп

"Невероятна вечер, брилянтна игра от моите футболисти. Страхотно представяне. Първият половин час бе изпълнен с емоции. Бяхме чудесни. В последните 15 минути на първата част за кратко загубихме търпение, но в началото на второто полувреме планът бе да продължим да играем емоционален футбол, като в същото време използваме и мозъка си. В крайна сметка се получи брилянтно", коментира след срещата Клоп.

"Много се изговори за този отбор преди аз да дойда тук. Твърдеше се, че тимът има класа, но трансферите не са на ниво. Аз дойдох тук, защото вярвах, че разполагат с добър отбор и ето, че вече сме на финала в Базел. Това е един дълъг сезон", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички