Клоп потвърди кой е мачът, за който Алисон със сигурност ще е на линия за Ливърпул


Клоп потвърди кой е мачът, за който Алисон със сигурност ще е на линия за Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

5533 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хвърли светлина върху състоянието на Алисон Бекер. Вратарят се контузи още в първия си мач за сезона в английската Висша лига, но за щастие избегна най-тежката възможна травма (скъсани кръстни връзки), а в понеделник "Liverpool Echo" информира, че бразилецът  се е завърнал към тренировъчния процес. 

Това се оказа вярно, като Алисон се готви с треньора на вратарите по индивидуална програмата и едно е сигурно - той няма да играе в следващите два мача на отбора си и ще бъде пуснат в игра едва след мачовете на националните отбори в средата на месеца. Говорейки на пресконференция преди следващия двубой на тима в Шампионска лига, германският специалист сподели, че на 100% Алисон ще се завърне най-късно за голямата английска битка срещу Манчестър Юнайтед. 

"Има две мнения, които се зачитат - едното е на Али (бел.ред. - на играча), а другото на медицинския щаб. Трябва да действаме внимателно. Да, той вече тренира, но имаше сериозна травма. Няма да рискуваме здравето му", коментира Клоп. 

"Ще видим дали ще играе срещу Лестър, но на 100% ще е готов за дербито с Манчестър Юнайтед", допълни германският мениджър, давайки надежда на феновете, че ще видят вратар №1 за 2019 година в един от най-важните мачове на тима през сезона. 

Ливърпул стартира силно сезона, дори с липсата на Алисон, но в последните дни се настани притеснение у феновете на тима, тъй като в Германия се заговори за сериозна опасност Клоп да напусне мърсисайдци - причината четете в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички