Дейвид Мойс очаква Ливърпул да спечели титлата, обясни защо


Дейвид Мойс очаква Ливърпул да спечели титлата, обясни защо

3400 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед и Евертън - Дейвид Мойс, сподели своето виждане за битката за титлата във Висшата лига тази година. Според него, Ливърпул ще триумфира в Англия в края на сезона.

Началото на сезона в първенството показа, че Манчестър Сити и клубният шампион на Европа отново ще доминират в шампионата и ще си оспорят титлата. Същевременно, стартът на сезона разкри сериозни проблеми за "гражданите" в защита, докато отбраната на мърсисайдци е все още надеждна. Според Мойс, този фактор ще бъде решаващ в битката за титлата.

"Да, мисля, че Ливърпул ще успее да спечели Висшата лига този сезон. Мисля, че те имаха много добър отбор миналия сезон, и този също. Те ще успеят да го направят, ако атакуващото им трио остане във форма - Фирмино е много важен за техния отбор", коментира треньорът за beIN Sports.

"По мое мнение, Ливърпул притежава силна защита. Именно това ще им осигури предимство. Манчестър Сити позволява на своите съперници да създават много моменти, за разлика от Ливърпул", допълни Мойс. А защо английските отбори трябва да внимават да не получат гол от Дивок Ориги вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички