Клоп посочи страхотен талант в Ливърпул, засипа го с похвали


Клоп посочи страхотен талант в Ливърпул, засипа го с похвали
Снимка: Getty Images

1407 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали 16-годишния Кайд Гордън, който дебютира в първия отбор на мърсисайдци в мача срещу Норич за Купата на Лигата. Във вторник вечер "червените" надвиха "канарчетата с 0:3 като гост, а Гордън направи впечатление с играта си по десния фланг на атаката на Ливърпул.

След мача Клоп не забрави да похвали младока, който демонстрира със самочувствие и техника за възрастта си. Германецът го определи като "страхотен талант". "Той е добър. Има много неща за подобряване и за учене още, но и много неща показа. Щастливи сме, че разполагаме с него и ще се отнасяме към него внимателно. Нека да кажем така - той е страхотен талант", каза Клоп.

Юрген Клоп не подмина и добрата игра на Такуми Минамино, който записа първи минути за Ливърпул през новия сезон. Японецът беше измъчван от контузия в началото на сезона, която не му позволи да играе след завръщането си на "Анфийлд" от наема си в Саутхямптън. 

"Минамино е наистина в добър период. Знам, че не е играл много, но в трудните моменти, когато се бореше с контузията, да се завърне по такъв начин… не е лесно. Но той има страхотен характер и се наслаждава на играта. Това бе много важно за него и за нас, защото си помагаме взаимно", сподели Клоп.

Междувременно се появиха информации, че Ливърпул проявява интерес към крило на Челси (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички