Клоп обяви проблемите на Ливърпул и отсече: Говорите, все едно нямаме точки


Клоп обяви проблемите на Ливърпул и отсече: Говорите, все едно нямаме точки

1032 0

"Звучи сякаш имаме нула точки и сме най-слабият отбор на планетата". С тези думи Юрген Клоп завърши пресконференцията си преди двубоя срещу Лестър във Висшата лига. Само преди два дни, "лисиците" отстраниха мърсисайдци от Карабао къп, а германският специалист все пак отчете проблемите в отбора.

"Ловрен не тренира с отбора, а Матип и Джан имат проблеми след послената среща. можете да си представите, че не сме в добра ситуация. Наистина играем добре,но просто не бележим достатъчно често", заяви Клоп по време на пресконференция в "Мелууд".

"Лесно е за съперниците ни да се организират и да вкарат от една систуация. Трябва да сме по-концентрирани в защита, а освен това трябва да сме клинични пред гола. Все още сме много креативни и играем силно, но просто не бележим.

Въпросът опира до организация. Трябва да се научим да се браним срещу контраатаките на съперниците. В последните 3 мача изоставаме в резултата. С Бърнли и Севиля успяхме да отговорим, но срещу Лестър - не. Като цяло предпочитам да не допускаме първия гол", заяви още Клоп от базата на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички