Клоп е отвратен от Ливърпул: Добър отбор сме, но не може така


Клоп е отвратен от Ливърпул: Добър отбор сме, но не може така
Снимка: Getty Images/Guliver

2735 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше бесен от начина, по който отборът му отпадна от Купата на лигата. "Червените" паднаха с 0:2 при гостуването си на Лестър, след като допуснаха доста грешки в защита, а в нападение не реализираха редицата положения, които имаха, особено през първото полувреме.

"Наистина се чувствам много, много зле от начина, по който загубихме. Мачът е лесен за разказване - ние бяхме много, много по-добрият отбор през първото полувреме, но не отбелязахме. Това е футболът понякога. Нямахме късмет, но и не бяхме съсредоточени пред гола. Но докато допускаме голове, като тези днес, ще ни е много трудно", категоричен беше Клоп.

"Трябваше да отбележи, но когато оставиш мача "отворен", трябва да се отбраняваш. Трябва да се пазим по-добре в тези ситуации. Нямаше засада при първия гол, а трябваше да направим така, че да има. Трябваше просто да избутаме извън наказателното поле противника, а него направихме. Ясно е, че знаем какво трябва да направим в тези ситуации, но не го направихме. Не е добре, не е готино, но това е реалността.

След първия гол момчетата от Лестър бяха вдъхновени - това беше голямата разлика. В моменти като този играта се променя - понякога си от грешната страна. Но това, че допускаме такива голове ме отвращава", допълни германският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички