Клоп: Няма по-подходящ от мен за Ливърпул


Клоп: Няма по-подходящ от мен за Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

1058 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че той е най-подходящият за мърсисайдци и вярва, че отборът се е променил в положителна насока по време на неговия престой. 

"Ако ме уволнят, не мисля, че има много мениджъри, които биха се справили по-добре от мен с работата. Не мисля, че съм перфектен, но е много трудно да се намерят опции. Все още мисля, както и 98% от феновете, че сме на правилния път и ще го извървим заедно", заяви Клоп. 

Утре (14 октомври) Ливърпул се изправя срещу Манчестър Юнайтед, който е в началото на класирането. "Този мач е много голяма възможност. Нашето представяне не е толкова лошо, колкото хората мислят. Не сме толкова слаби, че да нямаме шанс срещу Манчестър Юнайтед. На "Анфийлд" това ще е първи мач пред новата трибуна "Кени Далглиш". Искаме да използваме това".

"Манчестър Юнайтед се намира в по-добра ситуация в сравнение с миналия сезон. Знаем много добре какви са техните качества. Разполагат с фантастични футболисти. Тимът на Жозе играе така, както трябва във всеки един момент. Срещу нас често играят с дълги подавания, но няма да правят това всеки път. Ние сме позитивно настроени. Това е един от най-специалните мачове в света на футбола", сподели още Клоп, като отправи молба към Висшата лига следващия път двата тима да имат повече от два дни подготовка.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички