Бивш собственик на Майнц: Клоп чакаше предложение от Манчестър Юнайтед


Бивш собственик на Майнц: Клоп чакаше предложение от Манчестър Юнайтед

2029 0

Бившият собственик на немския Майнц Екхард Крауцун направи интересно разкритие около някогашния наставник на тима Юрген Клоп. В момента германецът е щастлив начело на Ливърпул, но не "червените" са били избор №1 за Клоп.

Всъщност мечтата на специалиста някога е била да води най-големия враг на 18-кратните шампиони на Англия - Манчестър Юнайтед. Той е имал надеждата, че ще бъде поканен на поста след уволнението на Дейвид Мойс, а дори е имал очаквания това да се случи и след напускането на сър Алекс Фъргюсън.

"Не съм изненадан, че Клоп се справя добре в Ливърпул. Ако трябва да говорим за любимия му клуб, то той обаче не е този на Ливърпул. Мечтата му бе един ден да е начело на Манчестър Юнайтед, поне така казваше преди. 

Когато си тръгна от Борусия и вече бе без работа в продължение на 3-4 месеца, дойде офертата от Ливърпул. Аз знаех, че той ще я приеме, защото искаше да е в топ отбор в Англия. Сигурен съм, че могат да спечелят титлата, защо да не го направят? Имат добър отбор, добри играчи, инвестират добре. Още повече "Анфийлд" е прекрасен стадион, а феновете винаги подкрепят тима, което е много важно. Това е тим с история и желаещ да жъне още успехи", сподели Крауцун пред спортния сайт "Set Pieces".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички