Клоп: Не съм сигурен дали някога съм се гордял повече със свой отбор


Клоп: Не съм сигурен дали някога съм се гордял повече със свой отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

1440 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е изключително горд от своя отбор след победата над Наполи с 1:0. С този минимален успех мърсисайдци се пребориха за второто място в група С на Шампионска лига и ще играе в 1/8-финалите на турнира. 

Единственият гол в мача отбеляза Мохамед Салах в 34-ата минута, но мачът бе зрелищен и изпълнен с много опасни моменти. Клоп похвали и вратаря Алисон за невероятното му спасяване в допълнителното време на мача. "Това е невероятно. Не съм сигурен дали някога съм се гордял повече със свой отбор, отколкото в настоящия момент. Вкарахме невероятен гол, а Алисон направи такова спасяване, че си нямам представа как въобще е възможно.

Заедно с публиката, заедно със стадион ние проведохме просто изключителен мач. Изгледайте всички мачове на Наполи и се опитайте да намерите някой отбор, който да им е създал толкова проблеми, колкото ние тази вечер. Невероятен мач. Такъв е животът на "Анфийлд", обяви Клоп.

Той допълни, че няма предпочитания за жребия за елиминационната фаза. "Жребият за елиминациите? Там нямаме думата. До 19,55 часа тези вечер (местно време, 21,55 часа българско - б.р.) игра тази вечер изобщо не бях сигурен, че ще участваме в жребия. Как бих могъл да стоя там и да се чудя кой искам да ни се падне? Не ми пука. Ние сме втори в групата, което значи, че ни чака силен, тежък съперник".

Футболистът на Наполи пък Дрис Мертенс се подигра с "Анфийлд" преди мача срещу Ливърпул - ето по какъв начин

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички