Дрис Мертенс се подигра с "Анфийлд" преди мача срещу Ливърпул


Дрис Мертенс се подигра с "Анфийлд" преди мача срещу Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2648 0

Тази вечер от 22:00 часа Ливърпул посреща на митичния "Анфийлд" Наполи в мач от последния кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Мърсисайдци се нуждаят от задължителна победа, за да продължат сред най-добрите 16 в турнира напролет.

Преди срещата Дрис Мертенс даде интервю пред "The Times", в което се подигра с табелата, на която пише "This is Anfield" на входа на стадиона. При преминаването от тунела към игрището е поставена известната табела с надписа и феникса, която почти всеки фен на футбола по света знае. Това очевидно не важи за белгийския играч на неаполитанци.

"Това, което знаем, е че на входа има табела "This is Anfield". Всички говорят за нея и аз си мислех, че е нещо голямо, което няма как да изпуснеш. Минах през тунела и попитах "Къде е това нещо?" и ми казаха, че не съм го видял. За това се загледах, когато излизах за второто полувреме и видях една малка табела. Е, това ли е толкова специално?", споделя Мертенс, който игра на "Анфийлд" с тима на Утрехт през 2010 година. Тогава отборът му се изправи срещу "червените" в среща от Лига Европа.

ЛИВЪРПУЛ ВАДИ 50 МИЛИОНА ЗА ИГРАЧ, КОГОТО ПРОДАВА ЗА 1 МИЛИОН

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички