Мачът, в който Ливърпул може да изравни серията на Арсенал, е доста любопитен


Мачът, в който Ливърпул може да изравни серията на Арсенал, е доста любопитен
Снимка: Gulliver/Getty Images

5188 0

На база несекващата чудесна форма, в която се намира Ливърпул, в Англия, а и не само, започнаха да говорят, че европейският клубен шампион може да повтори, а дори и да надмине великия рекорд на Арсенал. Както е известно, под ръководството на Арсен Венгер през сезон 2003-2004 "артилеристите" записаха впечатляваща серия от 49 мача в първенството на Англия, в които нито веднъж не загубиха срещу своите съперници.

Към момента серията на "червените" без загуба във Висшата лига е достигнала до 36 мача. Интересното е, че тимът на Юрген Клоп може да изравни серията на Арсенал в дербито срещу актуалния шампион на страната Манчестър Сити. Това ще се случи в 32-ия кръг на шампионата, което е на четвърти април 2020 година.

Припомняме, че и през настоящия сезон Манчестър Сити е основният конкурент на Ливърпул за така желаната титла в Англия, въпреки че в битката се намеси и шампионът от 2016 година - Лестър. "Гражданите" обаче изостават сериозно от мърсисайдци - на цели 14 точки. А какво притеснително изказване направи Фернандиньо от Сити вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички