Клоп на свой ред отправи критики към Ман Сити и заяви: Не искам да наливам масло в огъня


Клоп на свой ред отправи критики към Ман Сити и заяви: Не искам да наливам масло в огъня
Снимка: Getty Images/Guliver

1871 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп на свой ред отправи критики към играта на Манчестър Сити. Наскоро наставникът на "гражданите" Хосеп Гуардиола нарече Садио Мане "симулант", а това раздразни Клоп.

Германецът напомни, че тъкмо хората на Гуардиола често са обвинявани от мениджъри и анализатори в един много грозен прийом на футболните терени - тактическите нарушения. Клоп не пожела да "налива масло в огъня", но въпреки това показа и, че не смята да си мълчи, когато неговият отбор е нападан.

"Не съм много сигурен дали искам да наливам масло в огъня. Не се интересувам от подобни неща. Обещавам да не споменавам за тактическите фаулове. Тове ще е единственото, което ще кажа", заяви Клоп.

"Не разбирам подобни действия. Моят мозък не е толкова голям, че да мисля и за още един отбор. Имам достатъчно работа за вършене в нашя отбор, за да мисля и за другите. Сега играем срещу Генк и само това заслужава вниманието ми. След това ще говорим за Манчестър Сити", добави германецът.

Междувременно стана ясно, че една от звездите на Манчестър Сити е под въпрос за дербито с Ливърпул (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички