Клоп критикува с финес Дракслер: Може да гледам с розовите очила, но...


Клоп критикува с финес Дракслер: Може да гледам с розовите очила, но...
Снимка: Getty Images/Guliver

2596 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не е никак доволен от факта, че не успя да привлече Юлиян Дракслер от Волфсбуг. Германският специалист разчиташе, че ще успее да се пребори за национала, но той в крайна сметка предпочете катарските пари на ПСЖ.

"Вярваме, че ако някой има нужда да бъде убеждаван от пари, то тогава, когато имаш нужда от характер в даден момент, няма да го получиш", каза Клоп относно трансфера на Юлиан Драклсер в ПСЖ.

"Играчите трябва да знаят, че могат да получават сериозни пари при нас, но в рамките на нормалното - няма да полудяваме заради когото и да било. Искаме да убедим играчите в магията, която представлява Ливърпул.

"Никой не трябва да напуска Ливърпул заради пари. Може би има няколко отбора в света, които могат да играят по-добре. Ако можеш да отидеш там, добре - нека така да е. Но за всички останали Ливърпул трябва да е най-доброто място. Да, може да гледам с розовите очила, но в момента Ливърпул е наистина едно добро място, където даден играч да се развива", допълни Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички