Клоп е в постоянен контакт със свой любим футболист


Клоп е в постоянен контакт със свой любим футболист

1339 0

Нападателят на Байерн Мюнхен Марио Гьотце е в постоянен контакт с мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Това обяви лично немският национал, който е в отлични отношения с бившия си треньор в Борусия (Дортмунд). Двамата бяха част от клуба, който стана шампион на Бундеслигата и и игра финал в Шампионска лига, преди Гьотце да премине на "Алианц Арена".

Гьотце потвърди, че си пише с Клоп, но до момента двамата не са обсъждали трансфер на играча на "Анфийлд". Въпреки това трансферните спекулации посочват, че именно това е бъдещият клуб на героя за Германия от финала на Мондиал 2014.

"Не, не сме коментирали трансфер. Пишем си съобщения от време на време. Той беше мой треньор в Борусия Дормтунд, но няма нищо особено", сподели Гьотце, който коментира и идването на Карло Анчелоти в Байерн и дали би напуснал през лятото, ако не получи по-голяма роля в състава.

"Важно е за мен каква роля ще имам в състава. Все още сме в настоящия сезон, но когато говорим за следващия сезон и си в тази ситуация, ще бъде много важно как треньорът гледа на тези неща", сподели Гьотце.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички