Клоп: Алисон не е близко до връщане, но поне може да яде сам


Клоп: Алисон не е близко до връщане, но поне може да яде сам
Снимка: Getty Images/Guliver

7660 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори днес пред журналистите в Англия преди утрешния сблъсък от третия кръг на Висшата лига срещу Арсенал. Двата тима ще излезнат на стадион "Анфийлд" в 19:30 часа за най-интересната среща този уикенд.

Очаквано германецът получи въпрос за състоянието на вратаря Алисон Бекер, който се контузи в първия кръг на Премиършип. Клоп разкри, че няма яснота около това кога точно ще може да разчита на своя №1, но пък не пропусна да се пошегува с журналистите.

"Алисон не е толкова близко до връщането си в игра. Никой още не е казал кога точно ще се върне. Бях на обяд с него днес, поне може да се храни сам. В добра форма е, в добро настроение е. Нямам идея кога ще се върне, никой не ми е казал точна дата.

Искаме да му дадем нужното време, но нещата изглеждат добре. Беше на патерици, но вече не ги ползва. Алисон се движи нормално и тренира по начин напълно различен от миналата седмица. От сега нещата трябва да се развият бързо за него, но колко бързо - това не мога да кажа", сподели Юрген Клоп пред медиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички