Клаудио Раниери обясни защо Лестър започна толкова слабо сезона във Висшата лига


Клаудио Раниери обясни защо Лестър започна толкова слабо сезона във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

953 0

Мениджърът на английския шампион Лестър Сити Клаудио Раниери предупреди играчите, че трябва да изиграят на по-високо ниво при домакинството на Копенхаген (Дания) в среща от третия кръг в група "G" на Шампионската лига.

"Лисиците" започнаха слабо кампанията си във Висшата лига заемат 13-о място в класирането, след като загубиха четири от първите си осем мача и записаха две равенства.

СМЯХ: Ето как изглежда Лестър след боя от Челси

В Шампионската лига обаче възпитаниците на Раниери са с две победи от два мача и са лидери в подреждането в своята група. Мениджърът заяви, че приоритет този сезон в представянето в Европа, а не във Висшата лига.

"В този момент Шампионската лига е приоритет за нас", каза италианският специалист. В събота Лестър Сити загуби с 0:3 от Челси.

Шампионът на Англия поиска звезда на Лудогорец

Във Висшата лига Лестър трябва да действа сигурно до края на годината, а в момента най-важното е Шампионската лига. Още един месец трябва да играем на ниво в Европа, в противен случай отпадаме от турнира", коментира Раниери, цитиран от "Мирър".

Мениджърът предупреди играчите, че трябва да дадат най-доброто от себе си срещу датския тим, който е на второ място в класирането в групата с 4 точки след победа и равенство.

Челси нанесе поредния разгром на шампиона

"През миналия сезон ние бяхме по-компактни и имахме друг стил на игра. Сега всички ни познават и ние се опитваме да променим нещо. Нормално е, когато играеш за пръв път в Европа, да загубиш нещо.

Футболистите са хора, а не машини. Ние трябва да изиграем най-добрия си мач за сезона, защото е много важно да вземем трите точки. Трябва да сме силни, да играем със страст, със сърце и с подкрепата на феновете. Ще бъде труден мач до края", заяви Раниери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички