Китайската лудост по петите на любимец в Манчестър Юнайтед


Китайската лудост по петите на любимец в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1077 0

Три китайски клуба се наредиха на опашка за услугите на един от най-популярните футболисти на Манчестър Юнайтед - Хуан Мата, информират медиите на Острова.

Скоро се очаква на "Олд Трафорд" да акостира Жозе Моуриньо, който не е в добри отношения с испанския плеймейкър и се очаква да го продаде още през лятото. Самият играч предпочита завръщане в Примера дивисион, където интерес към неговите услуги проявяват Валенсия и Атлетико (Мадрид). Сега обаче се появява и интерес от Китай.

Трите клуба засега остават неназовани, но са готови да платят 40 милиона паунда за услугите на испанския национал, който в последните си 19 мача няма гол или асистенция за "червените дяволи". Освен това са склонни да му предложат и завишени финансови параметри по личния контракт. В момента Мата прибира по 170 хиляди паунда седмично.

"Хуан с радост би се завърнал в Испания, но сега китайците се включиха в наддаването, а парите, които те предлагат е трудно да бъдат отхвърлени с лека ръка", обяви човек близък до Мата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички