Джон О'Шей посочи защо Юнайтед е загубил аурата си


Джон О'Шей посочи защо Юнайтед е загубил аурата си

1491 0

Капитанът на Съндърланд и бивш играч на Манчестър Юнайтед - Джон О'Шей, разкри защо според него "червените дяволи" не изглеждат толкова мощни, както под ръководството на сър Алекс Фъргюсън.

Благодарение на гол на Казри и автогол на Де Хеа, "черните котки" записаха победа с 2:1 над Юнайтед. Това позволи на отбора да се приближи на 1 точка от спасителното 17-о място, а "червените дяволи" изпуснаха шанса да стопят разликата, деляща ги от топ 4 до 3 точки.

"С толкова много контузии, както през този сезон, Манчестър Юнайтед изпитва проблем да поддържа своята аура. Те все още имат отлични атакуващи играчи и нашите крайни бранители се представиха чудесно, като не им позволяваха да се развихрят", коментира О'Шей.

"Да, до този мач те загубиха само една среща през 2016 г. и получиха кредит на доверие. Манчестър Юнайтед все още е добър отбор, но не се борят за това място, за което трябва да се сражават", допълва той.

Бившият играч на "червените дяволи" заяви и коя трябва да е цел минимум пред отбора на Луис ван Гаал.

"Попадането в Шампионска лига трябва да е цел минимум за Юнайтед. Това даже не трябва да се обсъжда, имайки предвид състава и средствата, които бяха похарчени, за да се постигне това", категоричен е защитникът.

В момента "червените дяволи" са на пето място в класирането. Те отстъпват на 6 точки от четвъртото място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички